SİVAS / GÜRÜN - İsmet Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi

VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE! 2024 İOKBS (BURLULUK) SINAVI GİRİŞ YERLERİ BİLGİLERİ AÇIKLANDI !!!

Kıymetli velilerimiz ve değerli öğrencilerimiz:

21 Nisan 2024 pazar günü saat 10:00 da yapılacak olan iokbs( bursluluk) sınavına başvuru yapan ve başvurusu onaylanan öğrencilerimizin sınava giriş yerleri açıklanmıştır.

Öğrencilerimize sınava giriş yerlerini gösterir belge dağıtılarak sınav ile ilgili gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Öğrencilerimizin sınava giriş yerlerini gösterir belgeyi kontrol etmenizi rica ederiz.

Öğrencilerimizin sınav saati olan 10:00 dan önce,  kimlik kontrollerinin ve salona yerleştirmelerinin zamanında yapılabilmesi için en geç 09:30’da sınava girecekleri okullarda bulunmaları önemlidir.

Öğrencilerimizin sınava giderken yanlarında mutlaka:

1- Geçerli kimlik Belgesi (T.C.K.N  Nufus Cüzdanı ,T.C.K.N Kimlik Kartı, Geçerlilik Süresi Devam Eden Pasaport, Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi  Tarafından Verilen Kimlik Belgesi ),

2- Kurşun Kalem,

3-Kalem Traş,

4- Silgi,

5- Bandajı  Çıkarılmış Pet Şişe İçerisinde Su

bulunduracaklardır.

Not: Geçerli kimlik belgesi sınav saatinde yanında bulunmayan öğrenci sınava alınmayacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

16-04-2024

Yayın: 16.04.2024 - Güncelleme: 16.04.2024 12:31 - Görüntülenme: 32