SİVAS / GÜRÜN - İsmet Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Sivas Valiliğimiz koordinesinde, Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen HEDEF PROJESİ ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yürütmüş olduğu HEDEF YKS 2023 PROJESİ kapsamında deneme sınav takvimi yayımlanmıştır.

Ara

Sivas Valiliğimiz koordinesinde, Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen HEDEF PROJESİ ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yürütmüş olduğu HEDEF YKS 2023 PROJESİ kapsamında dyk değerlendirme sınav takvimimiz yayımlanmıştır.

Ara

SİVAS VALİLİĞİMİZ KOORDİNESİNDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN HEDEF PROJESİ ve DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN YÜRÜTMÜŞ OLDUĞU HEDEF YKS 2023 PROJESİ MESLEKİ REHBERLİK FAALİYETLERİ KAPSAMINDA  SAYIN AVUKAT FATMA İREM ÇETİNKAYA ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU.

Üniversite sınavına hazırlık süreci, üniversite yaşamı ve hukuk fakültesi, avukatlık mesleği ve özellikleri gibi pek çok konuda öğrencilerimizi bilgilendirdi. İlgi ve alakalarında dolayı  Sayın Avukat Fatma İrem ÇETİNKAYA'ya teşekkür ederiz.

Ara

SİVAS VALİLİĞİMİZ KOORDİNESİNDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN HEDEF PROJESİ ve DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN YÜRÜTMÜŞ OLDUĞU HEDEF  YKS 2023 PROJESİ KAPSAMINDA 23 OCAK 3 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YKS HAZIRLIK VE MOTİVASYON KAMPI YAPILACAKTIR.

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimizden Ergenlik Dönemi

Eyl

2019-2020 Eğitim öğrertim yılı mesleki çalışmaları Milli Eğitim Bakanımız sayın Ziya SELÇUK'un açılış konuşması ile başladı.

Grup Rehberliği oturumları tamamlandı.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimizle Grup Rehberliği Oturumları Devam Ediyor. Oturumlar hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.

Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne- Baba Rolleri Projesi ´nde Ödül Töreni

18Şubat- 2 Nisan tarihleri arasında toplamda dokuz oturumda gerçekleştirilen seminerlerimize 866 veli katılmıştır. Bu seminerlere düzenli katılım gösteren velilerimize Katılım Belgeleri verilmiştir. Bu projede emeği geçen

Sayın Kaymakamımız Fatih ÖZDEMİR´e,

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın Ali POLAT´a,

80.Yıl YBO Özel Eğitim Öğretmeni Sayın Gürsel AVUNDUK´a,

Sayın Prof. Dr. Hüseyin YILMAZ´a,

Sayın Yrd. Doç Dr. Hatice ACAR ÇINAR´a,

Sayın Yrd. Doç. Dr. Ali FİDAN´a,

Sayın Yrd. Doç. Dr Sait KAR´a,

Sayın Prof. Dr. Metin BOZKUŞ´a,

Kuran Kursu Öğreticisi Sayın Şirin TATAR´ a,

desteğiyle bizi onurlandıran ilçe MEM müdürümüz Sayın Muharrem DEMİR´e,

Proje Ekibi Öğretmenlerimiz Sayın Cumhur ÖZKURT´a, Sayın Zeynep KIYAK´a, Sayın Zeynep İNAN YILDIRIM´a, Sayın Betül DEMİR´e, Sayın Fatma TORUN´a ve değerli idarecilerimiz Sayın Ertuğrul SEMİZ ve Sayın Enver TATAR´a çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Grup Rehberliği Etkinlikleri